مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره بیمه از کار افتادگی یا بیکاری عشایری

درود بنده 46 ساله کشاورز دو سال سابقه بیمه روستایی دارم حین سمپاشی دو ماه هست در اثر درامدن شیلنگ سمپاش سم را به کل بدنم پاشید الان کل بدنم سرخ و زخم است انگار سوخته و درمان نمیشود ایا از بیمه بیکاری یا از کارافتادگی میتونم استفاده کنم شرایطش شامل حالمان میشود یا خیر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایط جسمی شما بایستی به تأیید کمیسیون پزشکی برسد.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید