مشاوره حقوقی رایگان - بیماری صرع دارم آیا کار افتادگی شامل حال من میشود

از سال 92 در شرکتی مشغول به کار هستم کار بنده جزو مشاغل سخت زیان اور محسوب میشه سال 97 تو خواب دچار تشنج شدم چیزی یادم نمیاد دوروز بیمارستان بستری بودم از سال 97 تا الان هر روز قرص دپاکین 500 یک نصف مصرف میکنم همراه با نصف قرص لوبل و ی قرص دیگه ولی چند بار دیگه تو خواب تشنج داشتم حتی ی بار اختیار ادرار هم از دست دادم .میخواستم ببینم کار افتادگی شامل حال من میشه مداوم زیر نظر پزشک بودم مدارک موجود نوار مغز هر سه ماه دارم .
و شرکت چون دولتی هستش هرسال معاینات پزشکی معمولی داره من اطلاع ندادم که قرص مصرف میکنم بخاطر اینکه به مشکل نخورم تو شرکت
امکانش هست راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام به پزشگ معالج خود بگو به کمیسیون پزشگی ازکارافتادگی معرفی کنه صدرصد ازکارافتاده می کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر شما باشد تا بتوانید درخواست دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری راه حل وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با مدارک و اسناد پزشکی به بیمه مربوطه درخواست از کارافتادگی بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
شما باید درخواست بدهید
و باید بیماری شما در کمیسیون پزشکی بررسی گردد
و باید رای از کار افتادگی کلی شما صادر شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ با توجه به شرایط وخیمی که توصیف کرده‌اید، از کارافتادگی شامل حال شما خواهد شد و می‌توانید از حقوق و مزایای آن استفاده کنید. منتها لازم است که این وضعیت روحی و جسمی شما از طریق کمیسیون پزشکی احراز شود.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید توسط سه نفر پزشک معتمد معاینه انجام بشود و درخواست به اداره بدهین و تایید کنند

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، چنانچه کمیسیون پزشکی بدوی و تجدیدنظر،میزان از کارافتادگی و درجه کاهش قدرت کار شما را بالای66درصد اعلام کنند، شما از کار افتاده کلی محسوب و از کار معاف و مستمری از کارافتادگی کلی بشما تعلق می گیرد و اگرکمیسیون مذکور،کاهش قدرت کار را کمتر از66درصد ولی بیش از33درصد و علت ان را دراثر کار،اعلام کنند از کارافتاده جزئی محسوب واز مستمری آن بهره‌مند می گردید، ولی اگر میزان کاهش قدرت کارشما را زیر33درصد اما از10درصد بیشتر ودر اثر کار اعلام کنند، فقط غرامت بشما تعلق می گیرد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید در کمیسیون پزشکی مطرح شده آنها نظر خودرا در این زمینه ارایه دهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما می بایست در کمیسیون پزشکی بررسی شود و از کار افتاده تلقی شوید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بله، بیماری صرع به‌عنوان یک بیماری مزمن و پایدار می‌تواند به عنوان افتادگی شناخته شود، اگر این افتادگی باعث کاهش عملکرد شما در کار شود، می‌توانید از مزایای قانونی که برای بیماران صرع در کار وجود دارد، استفاده کنید.

بنابراین، شما می‌توانید با مشاوره با یک وکیل، حقوق و مزایای قانونی خود را بررسی کنید و از تسهیلات و تغییرات لازم در محل کار خود برای حفظ عملکرد خود استفاده کنید. همچنین، درباره‌ی مصرف داروهای خود به پزشکان و مدیران مربوطه در شرکت خود اطلاع داده شوید تا در صورت لزوم، اقدامات لازم برای حفظ سلامتی شما انجام شود.