مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری با اشتغال موقت

دختر 34 ساله که بخشی از حقوق پدر را دریافت می کند.(مابقی حقوق برای سایر فرزندان و مادر است)
در صورت اشتغال و رد شدن بیمه، بیمه اش قطع می گردد؟
اگر شغل موقت باشد و به عنوان مثال فقط 6 ماه سرکار باشد یا به شکل پراکنده کار کند و بیمه شود.(مثلا دوماه شاغل یک ماه بیکار و ...)
در آینده می تواند مجدد حقوق پدر را برقرار کند؟ در صورت عدم اشتغال
حقوق پدر کفاف زندگی را نمی دهد ولی از ترس از دست دادن همین مبلغ شاغل نمیشود.
درود و سپاس از پاسخگویی

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید