مشاوره حقوقی رایگان - اخراج سرایدار

درحال حاضرفردی متاهل با دو فرزند در ساختمان 24 واحدی به عنوان سرایدار البته بدون قرارداد وخود سرایدار و فرزندانشان در تاکسی اینترنتی مشغول فعالیت هستند و باتوجه به کم کاری در انجام فعالیت های خود و عدم مسئولیت وظیفه مدیر ساختمان در نظر دارد ایشان را اخراج کند وایشان درخواست چهارصد میلیون پول کرده و میگوید از ساختمان خارج نمیشوم ایشان دو موتور و یک خودرو داخل پارکینگ قرار داده اند لطفا راهنمایی بفرمایید چه باید کرد؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، فرض سوال کامل نیست، اگر قراردادی وجود ندارد سرایدار 400 ملیون از چه بابی درخواست کرده است؟