مشاوره حقوقی رایگان - گشودن درب جدید در بن بست

با سلام
منزل بنده ملک جنوبی بوده و در انتهای کوچه بن بست قرار دارد در سال 80 بنده به اشتباه 5 متر عقب نشینی کردم و محوطه ای به مساحت 35 متر به انتهای کوچه اضافه شده و فعلا با یک دیوار کوتاه 70 سانتی در اختیار خودم میباشد در حال حاضر دو ملک مجاور من یکی در غرب که خانه قدیمی بوده و درب ورود آن از کوچه دیگر است و دیگری مجاور شمالی که فعلا زمین بایر است و مطابق اسناد جنوبا مجاور با ملک ما تعریف شده است.
سوال اینجاست که آیا شهرداری می تواند به زمین مذکور (مجاور شمالی من) مجوز ساخت با گشودن درب از جنوب علاوه بر دربی که از گذر اصلی خودش دارد بدهد
و اصلا باز کردن در جدید در کوچه بن بست مجاز است
سند بنده 145 متر مشاع از ملک مادر و وکالتی به همراه قولنامه 145 متر میباشد که 35 متر آن متاسفانه به اشتباه انتهای کوچه را با توضیحاتی که در بالا گفته شد تشکیل داده است
در صورت صدور مجوز با درب چطوری می توانم از حقم دفاع کنم
در ضمن بار ها به شهرداری مراجعه کردم و حتی یکبار تصرف کردم و شهرداری تخریب کرد و کار به شکایت کشید ولی نتیجه ای نگرفتم
لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

شما پیشدستی کنید دیواربکشید
خیر ملک شما است ثانیا نقشه منطقه مشخص است
اما درکوچه بن بست درب بازکردن قانونا بلا اشکال است

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما مدعی هستید که کوچه بن بست متعلق به شما است؟