مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه

سلام وقت بخیر من طبق توافق برای طلاق توافقی با اجازه همسرم جهیزیه خود را جمع کردم و به خانه پدری آمدم قرار بر توافق بود ایشان به دفترخانه نیامدند و من را فریب دادند من تقاضای نفقه کردم ایشان از تاريخ که منزل ترک کردم به مدت 3ماه محکوم به پرداخت شد ولی سریعا رفتند درخواست الزام به تمکین دادند با اجاره نامه صوری در شهرستان دیگر رای دادگاه بابت الزام هنوز نیامده میخواهم درخواست مطالبه نفقه معوقه کنم یک بار در دادگاه خانواده تهران درخواست دادیم و حکم به نفع من زوجه شد از آن جایی که این آقا آدرس ثنای خود را تغییر داده ساکن تهران هست ولی زده اصفهان محل زندگی اقوامشان من میتونم همین تهران محل زندگی خودم اقدام کنم همان دادگاهی که سری قبل دادخواست دادم امکانش هست؟

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام در محل سکونت خود میتوانید اقامه دعوی کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بله،زوجه میتواند درمحل زندگی خود وهمان دادگاه سابق اقدام کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله طبق قانون حمایت از خانواده شما میتوانید اینگونه دعاویرا در محل اقامت خود اقامه کنیذ

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید دادگاه محل اقامت خود طرح دعوا کنید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

از آنجا که محل رسیدگی به دعاوی خانواده محل اقامت زوجه هست با ایراد در دادگاه های شهرهای دیگر چنانچه نشانی ثنا شما تهران می باشد از تهران اقدام کنید