مشاوره حقوقی رایگان - تمکین و نفقه

سلام وقت بخیر
یک سال میشود که ازدواج کردیم
به خاطر رفتار بچه گانه شوهرم و دخالت مادر شوهر چندین بار دعوا کردیم و هربار شوهرم قهر میکرد و تلویزیون و لباس‌هایش را به منزل مادرش که طبقه پایین بود می‌برد و باعث می‌شد با مادرش هم درگیر بشویم
یکبار خرداد 1402 من را کتک زد که باعث کبودی صورتم شد
پزشکی قانونی رفتم و شکایت کردم
چون آشتی کردیم ترک تعقیب زدم ولی چون به توهین کردنش ادامه داد پرونده رو به جریان انداختم و در دادسرا بازداشت شد و میخواستن زندان بفرستنش که با معذرت خواهی و این که تکرار نمیکند رضایت دادم
الان دوباره حدود 3ماهه خونه پدرم هستم (و شوهرم از اومدن من فیلم گرفت که نرو ولی بیرون فیلم میگفت برو خونه بابات) شوهرم اظهارنامه و سپس دادخواست تمکین دادند که تیرماه دادگاه داریم و این دفعه هم پزشکی قانونی گرفتم و 4مورد کبودی مختصر برام نوشتند و شکایت هم کردم (البته چون بین مادر من و من و شوهرم و مادر شوهرم هم این دفعه دعوا شد اون ها هم از ما به جرم تهدید و تخریب چون عینک شوهرم انگار شکسته شکایت کردند که چون شکایت دوطرفه هست شاید مجبور بشوم رضایت بدم تا اونا هم رضایت بدهند و برامادرم مشکلی پیش نیاد)
الان میخوام بدونم تمکین شوهرم رد میشود یا نه
در ضمن اجاره نامه الکی نوشته که منزل رو از مادرش اجاره کرده
طبقه بالا مادرش یک سوئیت حدودا 50 متری هست(قابل قبوله برا دادگاه؟)
منم جهیزیه ام رو اوردم خونه پدرم و شوهرم گفته وسیله میگیرد خودش از سمساری
و همیشه ماهی 500 برای من میزند
یارانه 200 از خودش
میتونم دادخواست نفقه بدهم
و آیا به من تعلق میگیره
و نتیجه دادگاه تمکین چی میشود با این اخلاقیات شوهرم که به قاضی بگم
به نفع من هست یا اون
شوهرم حاضر به گرفتن منزل جدا از مادرش نیست
آیا دادگاه مجبورش میکند خونه جدا اجاره کنه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما اول به شورا ارجاع داده میشوید اگر به توافق نرسید به دادگاه و در مورد تمکین بر اساس شرایط تصمیم گیری میشوذ

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله دادگاه نفقه خانه و غیره را مشخص می‌کند در شان شما باشد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بله امکان پذیر است. اما حتما با وکیل مشورت کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، شرایط را در جلسه رسیدگی شرح دهید لکن هر ادعایی نیازمند اثبات است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به تشخيص کارشناس نفقه و دادگاه دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی بایستی اسناد و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات شما ونظر به اینکه ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد ومدارک واخذ توضیحات بیشتر می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوجه باید منزل مستقل و در شأن زوجه همراه با تمام وسایل تهیه نماید

شما دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاری را مطرح نمایید