مشاوره حقوقی رایگان - جعل عنوان پزشک

سلام ،از شخصی که فاقد دیپلم و دارای کار فنی میباشد و در کلینیک به عنوان پزشک مبادرت به انجام تزریق ژل و بوتاکس مینماید قصد شکایت دارم ، لطفا در مورد نحوه شکایت و مجازاتی که قانون برای چنین فردی قائل میشود توضیح بفرمایید.با سپاس

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان جعل عنوان میتوانید اقدام به شکایت نمایید
مجازات حبس دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به اتهام دخالت در امر پزشکی شاکی شوید،مجازات حبس دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ماده 555 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات به صراحت تمام می گوید: هر کس بدون سمت رسمی یا اذن از طرف دولت خود را در مشاغل دولتی اعم از کشوری یا لشگری و انتظامی که از نظر قانون مربوط به او نبوده است دخالت دهد یا معرفی نماید به حبس از 6 ماه تا 2 سال محکوم خواهد شد و چنانچه برای دخالت یا معرفی خود در مشاغل مزبور، سندی جعل کرده باشد، مجازات جعل را نیز خواهد داشت.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شما میتوانید ازطریق دفاترالکترونیک خدمات قضایی شکایت خود امطرح نماییدبعدازرسیدگی دادسراواثبات مجرمیت شخص حداقل دوسال زندان خواهد داشت

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی طرح شکایت کنید تا از طریق دادسرا رسیدگی شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام

بر اساس قانون جعل عنوان پزشک بر اساس ماده جعل عناوین که در ماده 556 قانون مجازات اسلامی تعریف شده مورد بررسی قرار می گیرد.

در این ماده قانون برای مجرم جزای حبس از سه ماه تا یک سال و همچنین جزای نقدی در نظر گرفته شده است.

علی شیئی مقدم

جناب آقای علی شیئی مقدم :

*** سلام و عرض ادب ***
وفق ماده واحده استفاده غیر مجاز از عناوین علمی مرتکبینی که عناوین علمی دکتر، مهندس و مانند اینها را بدون داشتن مدرک استفاده کنند به مجازات ماده 556 قانون مجازات اسلامی محکوم خواهند شد
به عباری حبس 3 ماه تا یکسال
یا جزای نقدی 2.500.00 ت الی 10.000.000 ت یا هردو بسته به نظر قاضی .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طريق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حتما شکایت نمایید و به تحمل مجازات محکوم خواهند شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ایشان پزشک نیستند تحت عنوان جعل عنوان پزشکی و شغلی می‌توانی شکایت مطرح کنید و مجازات زندان و جزای نقدی به همراه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا دلایل و مستندات جمع آوری نماییداز طریق دفتر خدمات یا نظام پزشکی شکایت کنید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

جعل عنوان و دخالت در امر پزشکی
اگر مشهد هستید درخدمتم

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی شکایت کنید تا رسیدگی شود مجازات ان تعزیر است