مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن زمین در طرح شهرداری

با سلام بنده یک قطعه زمین 250 متری در محدوده کمربندی شهر که داخل یک خیابان فرعی و بن بست 8 متری هست که کلا این محدوده کارگاهی هست خریداری کردم سمت چپ کوچه کارگاه های بدون پروانه غیر مجاز ساختند و سمت راست از اول کوچه یک کارگاه با جواز ساخته است و سه تا هم غیر مجاز ساختند و بقیه زمین ساخته نشده است که زمین بنده هم جزء آن هست الان رفتم شهرداری بابت جواز ساخت کارشناس اومده میگه زمین توی طرح فضای سبز هست. آیا امیشه توی بن بست فرعی محدوده اطراف شهر چنین طرحی باشد و اگر بود تکلیف من چی هست من این زمین رو هم یک ماه نیست که خریدم. ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه فسخ ارسال و سپس اقدام به طرح دعوی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه فسخ ارسال و سپس اقدام به طرح دعوا کنیذ

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام پرونده شهرداری را بررسی کنید اگر مطمئن شدید باید به موجب اظهارنامه اعلام فسخ کنید