مشاوره حقوقی رایگان - طلا امانتی

407 گرم طلا به شخصی طلا فروش امانت داده بودم و رسید و یک چک به مبلغ یک میلیاردی دریافت کردم. طلا فروش بابت بدهی خودکشی میکند و وراث هم پاسخگو نیستن و البته مالی هم وجود ندارد که به ارث برسد. شکایت کردیم و وکیل ایشون میگه که در صورتی که مالی از ایشون وجود ندارد کاری نمیشه کرد ، چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بررسی شود قبل از فوت اموال را به چه کسی انتقال داده اند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بر اساس واریزی ها باید دادخواست تخصصی تنظیم گردد درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا ضمن برسی مدارک اظهارنظر دقیقی صورت پذیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید از وراث وی بگیرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اگه مالی نباشد وورثه ترکه را رد کرده باشند نتیجه ای ندارد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، وراث فقط نسبت به سهمی که از ترکه میبرند و آن را میپذیرند نسبت به بدهی مورث مدیون محسوب میشوند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که شخص فوت شده مالی نداشته باشدوراث تکلیفی بابت پرداخت وجه ندارند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر ورثه ترکه را قبول کرده باشند فقط به میزان سهم خود مسولیت پرداخت دارند

یک وکیل

با سلام و وقت بخییر در صورتی که هیچ مالی از متوفی برای تادیه دیون نمانده باشد در این صورت وراث متوفی تکلیفی به تادیه دیون متوفی ندارند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر ورثه ماترک را رد نکرده باشند باید اثبات کنند که مالی از متوفی باقی نمانده