مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ‌ساختمان

سلام‌ من‌ دارای‌ زمین‌ قولنامه‌ای ‌در یک‌ شهرک‌‌ هستم‌ .. در این ‌زمین‌ ‌مانند‌ همه ‌ساکنان‌ شهرک‌ در زمین ‌خود اقدام ‌به ‌ساخت ‌دو طبقه ‌مسکونی ‌کردم ‌...
وقتی ‌خودم‌ در محل ‌نبودم ‌‌شهرداری‌‌ شهرستان ‌منزل ‌قابل ‌سکونت‌ من‌ را تخریب‌ کردن ‌و خسارت ‌و زیانهای ‌فراوان ‌مالی‌ برام ‌ایجاد کردن‌ .. و من‌ به‌ چیزی ‌دست‌ نزدم‌
آیا می‌توانم‌ از شهرداری‌ غرامت ‌و خسارت‌
بگیرم‌ ....

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام اگه ماده صد شهرداری شده تخریبش قانونی بوده و ادعای خسارت نمیشه داشت
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

کاربری زمین شما چه بوده است؟