مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ملک توسط شهرداری

سلام ،من وبردارانم ملکی داریم که در مسیر خیابان افتاده و شهرداری پس چند بار اخطاریه برای توافق ،که حاصل نشد از طریق دادگاه حکم تملک مقداری از زمینی که تو مسیر هست رو گرفته و پول زمین رو به اداره ثبت و اسناد داده و حالا چند روز مهلت داده که ملک رو تخلیه کنیم وما تو این ملک که دو ساختمان دو طبقه که روهم چهار واحد میشه سکونت داریم میتواند آن را بدون در نظر گرفتن توافق ازما تخریب کنند با تشکر از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
ولی شهرداری ‌مکلف است که بهای ملک را طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری پرداخت نماید

و شما باید دادخواست مطالبه بهای ملک را طبق قیمت روز را مطرح نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که حکم دادگاه اخذ شده باشد بله امکان‌پذیر است می‌توانید به حکم دادگاه اعتراض نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شهرداری ‌مکلف است که بهای ملک را طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری پرداخت نمایددر صورتی که حکم دادگاه اخذ شده باشد بله امکان تخریب هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شهرداری مکلف است که قیمت ملک را به نرخ روز طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری پرداخت کند.
طبق حکم صادر شده از سوی دادگاه، امکان تخریب وجود دارد.