مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام بنده درخواست تمکین دادم برعلیه خانمم دادگاه بدوی حکم بر الزام تمکین دادن و محکوم شدن ایشون اعتراض گذاشتن مبنی بر اینکه حق سکنی دارن.
زمان عقد حق سکنی دادم بهشون (که در همون شهر ساکن باشیم )که البته بودیم منظور ایشون سکونت تو منزلی هست که انتخاب ایشون باشه.که قاضی بدوی هم گفتن بهشون داشتن حقی سکنی معطوف به شهر محل سکونت هست نه مکان. و منزل
مقدمات تمکین شامل خانه و وسایل هم با زوج هست که فراهم شد و کارشناس تایید کردن
ایا امکان اینکه اعتراض ایشون قبول بشه مبنی بر اینکه فقط تو عقد نامه حق سکنی با زوجه هست ؟جزییاتی هم اضاف نیست جز داشتن حق سکونت تو عقد نامه.

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

حق سکنی یعنی انتخاب تعیین مسکن با زوجه می‌باشد