مشاوره حقوقی رایگان - سربازی

با عرض سلام و خسته نباشید
من لیسانس وظیفه اعزامی 92 هستم که همون موقع حدود 7 ماه خدمت کردم و به دلیل مشکلات روحی (حتی اونموقع نامه هم گرفتم از بیمارستان ارتش) نتونستم ادامه خدمت بدم و فراری محسوب میشم حالا حالم مساعد شده میخوام ادامه خدمت رو برم

سوال اینکه مدت خدمت من 14 ماه محسوب میشه مثل امسال یا مثل زمان خودش 21 ماه؟
اضافه خدمت هم میخورم یا شامل عفو آقا میشم؟جریمه چطور؟

پدرم 18 ماه ایثارگری داره آیا کسری خدمت به فراری هم تعلق میگیره؟؟

اگر میانه سربازی متاهل بشم کسری متاهلی شاملم میشه؟

خیلی نگرانم ممنون از پاسخ گوییتون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

طبق آخرین دستورالعمل ستاد کل
اضافه خدمت دارید
جریمه هم دادگاه نظام ممکنه مبلغی تعیین کند بعد تعلیقش کند
بلی حتما تعلق می گیرد
بلی
برای توضیح بیشتر تماس بگیرید