مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام فرزند

با سلام دختر من 8ساله و نمیشه اسمش ساینا تو مدرسه خیلی اذییتش میکنن طوری ک افسرده شده میتونم اسمشو تغییر بدم تو حال روحیش تاثیر گذاشته چیکار میتونم بکنم میشه لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سید امید رسول زاده

جناب آقای سید امید رسول زاده :

سلام میتونید درخواست تغییر اسم رو بدین دادگاه بررسی می‌کنه و اگه بتونید اثبات کنید از طریق شاهد یا استشهادیه که اسم فعلی باعث آزار روحی و روانی بچه میشه ممکنه موافقت بشه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه سیستم تغییر نام در کشور ما به دو به صورت است اول اینکه شما می‌رید ثبت احوال و تقاضای تغییر نام می‌دهید که در اکثر مواقع موافقت نمی‌شود در این مرحله باید به دادگاه حقوقی مراجعه کنید و دادخواست تغییر نام دهید دادگاه بررسی می‌کند دلایل شما را و حکم صادر می‌کند ولی اینطور نیست که صرف دادخواست شما منجر به تغییر نام شود با لوایح قوی نوشته شود و بهتر است وکیل داشته باشید. اسامی مذهبی نیز قابل تغییر هستند و منعی از این بابت وجود ندارد