مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تحصیل مال نامشروع امکانپذیره

سلام، وقت بخیر.
از دونفر شکایت کلاهبرداری کردم که یکیشون صاحب کارت بود یکیشونم معامله گر و متهم اصلی محکوم شد به کلاهبرداری و تو زندان و هیچ پرداختی هم نمیکنه و متاسفانه صاحب حساب که باش همکاری میکرد منع تعقیب قطعی شد، صاحب حساب که دایی محکوم میشه 4 تا کارت بانکی گرفته بود و اصلا مشخص نیست از پولا هرکدومشون چقدر استفاده کردن و در ضمن خود صاحب حساب هم چندین حواله بانکی نامشخص ساتنا داشته که احتمال میدم واسه خودش استفاده کرده و در ضمن تو جلسه دادگاه محکوم هم اقرار کرد که 150 میلیون از پولا رو تو 150 تا انتقال بانکی به کارت برادرش ریخته و برادرش استفاده کرده و خورده حالا میخام بدونم میتونم از صاحب حساب که منع تعقیب خورد و برادر محکوم که از پولا استفاده کرده شکایت تحصیل مال نامشروع کنم یا حتی شکایت حقوقی؟ با این تفاسیر اگه راهی واسه شکایت از این دو نفر دارم یه راهنمایی بکنید چه شکایتی میتونم بکنم؟؟ . ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید گفت کلاهبرداری ارکان خاصی و ارکان باید وجود داشته باشد تا بتواند آن را کلاهبرداری دانست کلاهبرداری جرمی است که ارتباط نزدیکی با عناوینی دیگر همچون تحصیل مال از طریق نامشروع دارد پس باید دقت خاصی در طرح شکایت یا دفاع از عنوان شکایت انجام داد که پس از بررسی اسناد و مدارک مربوطه است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر و گفت و گوی متقابل است در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید