مشاوره حقوقی رایگان - عفو حکم تعزیری 6 ماه حبس

سلام ما یک نفرداریم که از طرف دادگاه تجدیدنظر واجرای احکام رای 6ماه حبس تعزیری به او خورد وجرم مشارکت در زورگیری البته رضایت هم گرفتیم زدیم رو پرونده .وکیل زد نامه هم از پادگان گرفتیم گه درحین انجام خدمت سربازی هست .طرف چون تو آگاهی دوستانش گفته بودن گردن بگیر که جرمون سبک شود و بدبخت فقط موتورسیکلتش تو اون قضیه بوده .اما تو اعترافات آگاهی میگه من گاز اش کاور زدم .فاقد هرگونه سابقه کیفری هم هست عضو فعال بسیج .هم بوده نامه هم کسرازخدمت گرفته بود رضایت از شاکی هم گرفتیم برای رفقاش همه جریمه فقط این بدبخت زندانی بریده بودن .وکیل هم 20میلیون گرفت هیچ کاری نکرد توروخدا یه راهنمایی چیزی میشه درخواست عفو رهبری بدهیم فقط زندان نرود

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام در صورتیکه حکم قطعی شده میتونید درخواست پابند الکتریکی یا تخفیف مجازات رو بعد از سپری شدن یک سوم حبس را انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید به قاضی اجرای احکام
درخواست استفاده از پابند الکترونیکی را مطرح نمایید
و شما با قاضی صادر کننده رای صحبت نمایید تا با پابند الکترونیکی موافقت نماید
بعد از گذشتن 1/3 از ‌مدت حبس شما می توانید درخواست آزادی مشروط را مطرح نمایید
و ..

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

باید از شاکی رضایت بگیرید تا بتونید حبس رو منحل کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با رضایت ممکن است مقدار زیادی از ان کسر و بقیه تبدیل به جریمه شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با قاضی صادر کننده رای صحبت نمایید تا با پابند الکترونیکی موافقت نماید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. با مشورت وکیل از طریق درخواست استفاده از پابند الکترونیکی اقدام کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا رای دادگاه رویت نشود نمی توان اظهار نظر کرد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام رضایت شاکی را اخذ کنید و یا تقاضای پایند الکترونیک کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام وکیل مطابق قانون و مقررات انجام وظیفه می‌نماید نتیجه قابل پیش‌بینی و تضمین توسط وکیل نمی‌باشد می‌توانید درخواست بدهید تا بررسی شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق رای قطعی دادگاه عمل خواهد شد، البته بنا به شرایطی میتواند از نهادهای ارفاقی استفاده نماید، ازجمله پابند و...