مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خسارت

سلام در صورت جلسه ای پدر خانومم 90میلیون قرار بود به من خسارت بدهد و زد زیر صورتجلسه قایم کرد دوباره عین اون تایپ کردم وحضار تایید کردن وبعدا یک قولنامه دستی به اجبار ازمن گرفته وپول ملک را پرداخت کرده ولی 90میلیون رانداده امروز وفردا هست سند بزنند ایا من میتونم ادعای خسارت راداشته باشم؟ چون میخواست در واقع ساختمان را برای من دخترش برگردونه تادخترش آواره نشه این بلا را سر ما آورده وخونه ی من را ازدستمون دراورده کل 300 میلیون سال 99را به پای ما زد من گول اعتماد خوردم باهاش همکاری کردم جون گزارش اصلاحی به نام ایشان بود سوء استفاده کرد ولی پول رو من ریخته بودم ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان مطالبه و پیگیری برای شما وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

گزارش اصلاحی قطعی و لازم الاجراست