مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از ارث همسر

حوزه ی میراث

با عرض سلام
پدر من 12 سال پیش مادر من را طلاق داد و دوباره ازدواج کرد. 500 سکه طلا مهریه زن دوم پدرم هست. ایا این خانوم اجازه دارد بعد از مرگ پدر من منزل پدری ما را به جای مهریه خود بردارد. یا این ملک باید بین فرزندان از زن اول و زن دوم تقسیم شود در این صورت هیچ چیزی از منزل پدری به ما نمی رسد؟

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز بعد از فوت اول دیون متوفی از جمله مهریه باید پرداخت بشه و بعد ارث میان وراث تقسیم میشه

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
بله میتواند
قبل از تقسیم ارث(ترکه) باید بدهی مرحوم پرداخت شود. مهریه در راس مطالبات از متوفی است و ابتدا پرداخت میشود.