مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام . پدر من بر اثر حادثه فوت کرده و شامل دیه میشود مادرپدرم زنده است و تقاضای سهم الارث دارد و مادرم اقدام به توقیف دیه بخاطر مهریه خویش نموده است آیا مادر پدر من میتواند سهم الارث خود از دیه را که توقیف شده را از سایر اموال پدرم بردارد یا نه ؟

پاسخ ها :

زهرا  اكبري

زهرا اكبري :

استان :

ابتدا باید دیون متوفی پرداخت گردد بعد اگر مشترکی بود بین ورثه تقسیم خواهد شد نه اینکه معادل ریالی دیه از ماتیک بردارد دیه هم جز مشترک بوده که توقیف شده و از اموال خارج شده