مشاوره حقوقی رایگان - رای باز مواد مخدر

من به دلیل 2 گرم مواد مخدر به من 7 ماه زندانی دادند آیا در جرم مواد امکان رای باز وجود دارد؟ اگر امکانش هست چقدر از 7 ماه رو باید در زندان سپری کنم؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

براساس ماده 184 آیین‌نامه اجرایی سازمان زندان‌ها: زندانیان زیر از شرکت در فرآیند اصلاحی رأی باز (اشتغال در مراکز حرفه‌آموزی و اشتغال یا خروج از مؤسسه) ممنوع هستند:

زندانیان محکوم به مجازات سالب حیات و زندانیان دارای حالت خطرناک
زندانیان مربوط به جرایم سرقت مسلحانه، قاچاق مسلحانه، اخلال در نظام اقتصادی کشور، تجاوز به عنف، دائر کردن مراکز فساد و فحشا، آدم‌ربایی، اسیدپاشی، جاسوسی و اقدام علیه امنیت داخلی و خارجی کشور که مجازات حبس آن‌ها درجه چهار و بالاتر باشد و همچنین محکومان جرایم مالی با وصف تعدد جرم و زندانیان دارای سابقه کیفری مؤثر، قبل از تحمل حداقل یک سوم میزان محکومیت
زندانی‌هایی که حین تحمل حبس یا در ایام مرخصی و یا به هنگام اشتغال و حرفه‌آموزی، مرتکب جرم عمدی جدید (به استثنای جرایم تعزیری درجه هفت و هشت) شوند، در نوبت اول شش ماه، در نوبت دوم، یک سال و در نوبت سوم دو سال از هرگونه حرفه‌آموزی و اشتغال در خارج از زندان محروم می‌شوند. این محرومیت با صدور حکم برائت از بین می‌رود و در مورد مرتکب غیبت غیرموجه نیز اعمال می‌شود.
طبق تبصره این ماده، این ممنوعیت‌ها، شامل محکومان نظام نیمه‌آزادی که مستلزم صدور رأی از سوی دادگاه است، نمی‌شود.

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام امکانش هست و برخی استان ها حتی قبل از ورود به زندان پابند می دهند
به واحد اجرای احکام مراجعه کنید حتی المقدور وکیل مراجعه کنه که همان ابتدا جلب نشوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به واحد اجرای احکام مراجعه کنید و درخواست دهید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. باید مدارک بررسی شود. حداقل سه ماه و نیم

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام به واحد اجرای احکام مراجعه کنید و درخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام یا قاضی ناظر زندان موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احتمالش وجود دارد می‌بایست پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
درخواست استفاده از پابند الکترونیکی را نمایید