مشاوره حقوقی رایگان - کارت پایان خدمت

من تو آموزشی بخاطر چند تا خط فرستادن کمسیون ولی قبل اینکه اعزام بشم سالم بودم و بخواطر اونا کردن معاف از رزم اعصاب روان اینو من چه جوری میتونم درش بیارم یا آیا تو کارت پیام خدمت درج میشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما مبهم است اگر برایتان کارت پایان خدمتبا این موضوع صادر شده است نمی‌توان کاری نمود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480