مشاوره حقوقی رایگان - مهر و موم منزل

با سلام بنده 25سال هست با پدر بزرگ و مادر بزرگم زندگی میکنم و پدربزرگم خانه ای دارد که من یک سال قبل از فوتش سند ندارد قولنامه ای خریدم و الان در ان زندگی میکنم ولی عمه هام و پدرم رفتن و درخواست مهر وموم کرده اند ایا میتوانند با وجود فروش ب بنده مهر و موم کنند تکلیف من چیست

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اعتراض ثالث اجرایی دهید تا متوقف شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید دادخواست اثبات مالکیت دهید و دستوررموقت توقیف عملیات اجرایی بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت مهر و موم از طریق اعتراض ثالث اجرایی اقدام کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست اثبات مالکیت تنظیم نمایید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،شما باید مالکیت خود را اثبات نموده،سپس نسبت به مهروموم ترکه اعتراض نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دستوررموقت توقیف عملیات اجرایی بگیرید. ,و اعتراض ثالث اجرایی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما ادعای مالکیت نسبت به آن زمین‌ها دارید باید آن را ثابت کنید تا مانع مهر و موم اموال گردید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست احراز وقوع عقد بیع به طرفیت وراث مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر شما ملک را خریداری کرده اید شما مالک می باشید می توانید اعتراض نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک خود را به شعبه مربوطه ارائه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شما می توانید اعتراض کنید و درخواست رفع توقیف بدهید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر سند رسمی ندارد و به شکل قولنامه‌ای است دادخواست اثبات مالکیت و احراز وقوع بیع مطرح نمایید تا از این طریق از مهر و موم منزل جلوگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید با ان مبایعه نامه بری روی پرونده و اعلام کنید که ملک متعلق به من است نه ان مرحوم بنا براین ملک جز ماترک محسوب نمی شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست دهيد و از همراهي و مشاوره وكلاي متخصص بهره ببريد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

دادخواست اثبات مالکیت پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قاعدتا خیر و شما باید با اسناد و مدارک خود به مهر و موم اعتراض می کردید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا در قالب لایحه و درخواست در پرونده مهروموم ترکه بامدارک وارد شوید اگر افاقه نکرد اعتراض ثالث اجرایی به پرونده فوق نمایید دادخواست اثبات مالکیت به استناد قولنامه فوق و دستور موقت مبنی بر فک مهروموم دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید. بدوا اعتراض ثالث مطرح نمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام در صورت اثبات معامله در محکمه با پدربزرگ مرحومتان دیگر حقی برای وراث از ترکه باقی نمی ماند.

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام میتوانید نسبت به آن اعتراض وباستناد به قولنامه مهردموم را متوقف نمایید.