مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به نام فرزند توسط طلبکار

سلام بنده یک سال قبل حکم جلب شخصی و به علت بدهی و چک برگشتی گرفتم حساباش مسدود کردم. الان بعد مدتی متوجه شدم اون شخص خودروی خریده و به نام پسر 6سالش زده پلاک و مدارک به نام فرزند همون شخص بدهکار هست.
سوال من این هست که من الان میتونم خودرو اون شخص که به نام فرزندش هست رو توقیف کنم.
و در ضمن تاریخ سند خودرو که به نام فرزندش زده بعد از محکومیت از دادگاه هست

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام بله بامعرفی خودرو به اجرای احکام میتوانید توقیف کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما فقط اموالی که بنام خودش هست را میتوانید توقیف کتید