مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودروی در پارک مورب بوده

سلام
در یک کوچه نسبتا باریک که دوطرف کوچه خودرو ها پارک شده اند
یک خودرو به صورت مورب پارک کرده بود
به صورتی که حتی کاپوت ماشین حدود یک متر از بقیه خودرو هایی که پارک دوبل هم کرده بودند بیرون زده بود
من هنگام عبور با ماشین به قسمت جلو کاپوت ماشین مذکور مالیدم.
مقصر کیست؟

پاسخ ها :

عبدالرسول کمالی

جناب آقای عبدالرسول کمالی :

درود در صورتی که خودرو صدمه دیده در پارک کردن مقصر باشد، سد معبر کرده باشد تقصیر پنجاه پنجاه است ولی اگر ثابت شود که خودرو خسارت دیده در زمان پارک هم ردیف دیگر ماشینها پارک کرده بوده ولی بعد از رفتن بقیه خودروها تنها مانده است شما به تنهایی مقصرید