مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

باسلام پدر بنده یک واحد آپارتمان خریداری کردنند که از همون اول من وخانومم و پدرم باهم زندگی میکردیم دوسال بعد به مشکل خوردیم و پدرم وسایل خانه اش رادریک اتاق گذاشته ودرب راقفل کردورفت الان از من به عنوان تصرف عدوانی وبه زور وارد شدن به خانه شکایت کرده وگفته که اورا ازخانه بیرون کرده ووسایلش را هم تحویل نمیدهیم درحالی که هیچ رسیدی ندارد که وسایل را به من تحویل داده است الان حکم به ضرر من امده که باید خسارت ووسایل را تحویل دهم وخانه را تخلیه کنم دررابطه با وسایل چه باید کرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مگر نمیگی وسایلش را در اطاقی گذاشت ،خوب ببر تحویل بده

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام باید اعتراض بزنید و لایحه بنویسید

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

به رای اعتراض کنید یا اینکه رضایت پدر را جلب نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اعتراض داشته باشید یا جلب رضایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وسایلی که در اتاق قرار گرفته است را به پدرتان تحویل دهید.