مشاوره حقوقی رایگان - ملک

سلام خسته نباشید. اگر یه بنده خدایی خونه ساخته باشه ولی سندش رو به اسم باباش زده باش و حالا فوت کرده باشه باباش میتونه خونه رو از دست زن و بچه اون بنده خدا دربیاره هیچ راهی نیست که ثابت کرد که خونه رو خودشون ساختن فقط سند مالکیت به اسم باباشه؟

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام نیاز به مشاوره تخصصی دارد باید مدارک بررسی گردد بطور مثال واریزی پول _یا هبه بودن و..حتما مشاوره تخصصی بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با شاهد و دادخواست ابطال سند و انتقال سند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پدر در اینجا مالک می‌باشدمگر اینکه دلایلی دال بر معامله صوری ارائه دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اصل بر مالکیت پدرمطابق ماده 22قانون ثبت اسناد املاک است مگر خدشه بر اصالت بیع و سند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر انتقال به صورت صوری و غیر واقعی بوده و هیچ قصد بیعی واقع نشده امکان ابطال این سند رسمی و اعاده به سابق وجود دارد