مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از صدور حکم جلب بابت مهریه

با درود فراوان
بنده کارمند شرکت خصوصی هستم،جهت طلاق و مهریه حسابهام مسدود شده.پرونده اجرای احکام هست.در مدت یک ماهه اعسار نزدم،اگه الان اعسار بزنم آیا مانع صدور حکم جلب میشه؟آیا الان میتونم دو سوم حقوقم رو رفع مسدودی کنم؟لطفا راهنماییم کنید،استرس جلب و بازداشت رو دارم

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر بزنید ممکن است قبول نکنند چون در مهلت قانونی انجام نداده اید _شما اعسار بزنید وباقاضی شرایط خود را توضیح دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از گذشت یک ماه از صدور اجرائیه، طرح دعوی اعسار به همراه تودیع وثیقه، مانع از زندانی شدن شما خواهد شد.