مشاوره حقوقی رایگان - رویت در متراژ ملک

سلام وقت بخیر
بنده یک آپارتمان قولنامه ایی و بدون سند رد شهر قدس خریداری کردم در هنگام خرید دقت کافی نداشتم
در قولنامه و صلح قطعی دقیقا این متن ذکر شده
زیر مشخصات طرفین
یک باب آپارتمان به متراژ 50 متر
در پایین صفحه قسمت توضیحات.
دقیقا این نوشته شده
یک باب واحد مسکونی حدود 50 متر مربع به رویت خریدار رسیده و مورد قبول قرار گرفته
خواستم ببینم می توانم طبق متراژ تحویل بگیرم متری 25 میلیون خریداری کردم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بر اساس متراژ اگر کمتر بود شما می‌توانید اگر وجه اضافه پرداخت نموده‌اید آن را مسترد نمایید