مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ملک خریداری شده

سلام. آپارتمانی رو سال 98 خریداری کردم که با نگهداری 70 میلیون فرجه یک ساله برای تحویل به ایشان دادم به این دلیل که خانه ای که فروشنده خریداری کرده، آماده سکونت نیست.
حال ایشان ملک رو تحویل نمیدن و یک ماه دیگر فرجه میخوان. در صورتی که دادن فرجه از توان ما خارج است. چطور ملک رو تحویل بگیرم؟

پاسخ ها :

تحویل ملک خریداری شده مهلت برای تخلیه ملک عدم تخلیه ملک توسط فروشنده تحویل ملک