مشاوره حقوقی رایگان - اعسار برای 13 فقره چک برگشتی

با سلام. بنده 13 فقره چک برگشتی دارم از مبلغ های 70 میلیون تا 440 میلیون که جمع بدهی هام 7 میلیارد میشه. کل پول هام رو در بازار کریپتو ارز دیجیتال از دست دادم.و بخشی از مبلغ ها رو هم به نزول خورها بدهکارم.
و با توجه به سابقه های معاملاتم در صرافی که ثبت شده نشون میده که کل پول ها در معاملات فیوچرز از بین رفته و تلف شده .
و این که چون تعداد چک های برگشتیم زیاده ایا دادگاه من را به عنوان کلاهبردار محکوم میکنه یا نه .
و این که الان درخواست اعسار زدم ایا اعسار من قبول میشه یا رد میشه.
ممنون میشم اگر جواب بدین تشکر

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام اگر مدارکی دال بر تلف مبلغ ارایه دهید با اعسار موافقت میگردد

ابوالقاسم شیدائی

جناب آقای ابوالقاسم شیدائی :

سلام وقت بخیر
بحث کلاهبرداری کیفری هست و ربطی به اعسار ندارد و این درصورتی هست که کسی از شما شکایت کنه که اگر این کار رو هم بکنند دادگاه ابتدا باید بررسی کنه به همین راحتی نیست
در خصوص اعسار بله مشکلی نیست پرینت حساب و دو مرد را به عنوان شاهد باید معرفی کنید و تمام مدارکتون که نشان از میزان بدهی و میزان در آمد هست را هم به دادگاه ارائه بدهید انشاالله قبول می کنند

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی است و نتیجه دعوی اعسار شما قابل پیش‌بینی نیست