مشاوره حقوقی رایگان - راه باز شدن حساب مسدود شده پس از رضایت

با سلام. پولی به حسابم اومد که مشخص شد کلاهبرداری بوده. پول شاکی رو دادم و رضایت داد. الان 3 ماه تقریبا گذشته. هنوز باز نشده. باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

ولی اله رستمی

ولی اله رستمی :

به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید و درخواست رفع مسدودی از حساب نمایید در صورتی که با توجّه به غیرقابل گذشت بودن کلاهبرداری حکم برائت یا قرار منع تعقیب شما صادر شده باشد، به درخواست شما رفع مسدودی داده می شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام ببینید دستور توقیف حساب از کدام شعبه صادر شده به اونجا مراجعه و نامه رفع توقیفی بگیرید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer