مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب پس از رضایت

سلام. من یک شاکی داشتم که بعد از چند ماه بالاخره رضایتش رو گرفتیم و رفت رضایت داد تا جلوی کارت من باز شود ولی الان یک ماه و نیم هستش خبری از باز شدن کارت نیست و به پلیس فتا اون جا زنگ میزنیم و میگن نامه زدیم یک بار رد شده و یک بار هم میگن نامه زدیم ببینیم چی میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید راه اصلی باز شدن حساب چی هست و چقدر طول میکشه؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بایستی پلیس فتا نامه به بانک میزد که حساب باز شود و این کار را انجام نداده است