مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب پس از رضایت

سلام،من حدود دو ماه پیش از کسی که عنوان کرده بود تولیدی لباس دارد سفارش لباس داده بودم و سه میلیون پول به او پرداخت کردم ولی بعد از مدتی جنسی برای من ارسال نکرد و متوجه شدم کلاهبردار هست. البته گفت که شکایت نکنم و پول من رو پس میدهد. بعد از یک ماه یک فیش یک میلیون و دویستی برای من فرستاد که واریز به حساب من داشته و گفت بقیه رو هم پس میدهد. تا این که دو روز پیش کارت بانکی من مسدود شد. وقتی پیگیری کردم متوجه شدم حساب من از طریق پلیس فتا مسدود هست. شک کردم به پولی که اون طرف واریز کرده بود و شماره حسابش درآوردم و شماره تماس طرف پیدا کردم و به او زنگ زدم متوجه شدم اون آقا از این خانم هم کلاهبرداری کرده به عنوان فروش لباس. من پول رو به خانوم پس دادم و ایشون هم رفتن شکایتشون رو از من پس گرفتند ولی حساب من همچنان مسدود هست. چی کار باید کنم؟ شهر های ما هم خیلی از هم دور هست.

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، چنانچه شاکی رضایت داده باشد و پرونده هنوز در مرحله بازپرسی بوده و برای شما قرار منع تعقیب صادر شده و قطعیت یافته باشد باید از طریق دفاتر خدمات قضایی به اون شعبه لایحه درخواست رفع مسدودی حساب خود رو ارسال کنید