مشاوره حقوقی رایگان - تفسير ماده 87 برنامه ششم بند ذ

ماده 87:
ذ- ماده (21) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران به شرح زیر اصلاح می‌شود.

عبارت «اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی، شرکتی» بعد از عبارت «تأمین نیروهای مورد نیاز خود را» اضافه می‌شود.

تبصره 1- وضعیت استخدامی مشمولان این ماده حداکثر پس از سه ماه رسمی‌ قطعی می‌گردد.

تاكيد قانون بر كلمه شركتي چيست ؟ منظور از نيروهاي شركتي كاركنان شركت پيمانكاري ادارات كه بصورت مستقيم با اداره قرارداد دارند را شامل مي شود ؟
چون در ادارات نيروي رسمي پيماني و قراردادي هستند و يك سري نيروي شركتي كه براي كارهاي حجمي و غيرحاكميتي با واسطه يك شركت خدماتي كه قرارداد مستقيم با اداره دارد جذب مي شوند.
تاكيد قانون بر كلمه شركتي چيست ؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

منظور نیروهایی هستند که از طریق یک شرکت واسط خدمات ارائه می دهند.