مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

با سلام در سال 89 بابت فروش مصالح و کار عمرانی برای شهرداری یکی از شهرهای سمنان 450 میلیون تومان طلب کار شدم که بعد از دوندگی و نامه نگاری و گرفتن صورت جلسه از شورای اسلامی و شهرداری نتونستم این مبلغ رو دریافت کنم و مجبور به طرح دعوی در دادگاه شدم ودر سال 99 شهرداری رو طی دو پرونده محکوم کردم به 422 میلیون کارکرد عمرانی و فروش مصالح ولی قاضی محترم حاضر نشد حکم به خسارت تادیه و تاخیر بشه و فقط کمتر از اصل طلب رو حکم داد لذا امکان داره بتونم خسارت تادیه و تاخیر رو به یک روشی بگیرم چون خیلی اجحاف شده در حقم 422 میلیون تومن سال 89 کجا و الان کجا که حدودا بالای ده میلیارد میشه ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی موضوع جدید مشمول امر مختوم نشده باشد، دعوی متصور است