مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تاخیر تادیه نسبت به دیون تبدیل به وجه شده در اجرای احکام مدنی

با سلام
اینجانب به عنوان محکوم له در سال 1399 حکم محکومیت تحویل عین مبیع را دریافت نمودم منتها محکوم علیه همکاری و تمکین ننمود و در ادامه در تاریخ اسفند 1399 بر اساس حکم اجرای احکام مدنی، قیمت محکوم به یکصد میلیون تومان تعیین گردید که نهایتا در تاریخ مهر 1401 وصول شد.
سوال: آیا مطالبه خسارت تاخیر تادیه طی 18 ماه که حکم اجرای احکام در 1399 صادر و در 1401 وصول شده است (با وجود این که ماهیت حکم محکومیت اولیه از نوع وجه نبوده) با ارائه دادخواست در محاکم قضایی نتیجه بخش می باشد یا خیر.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می تواند دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک سوال معمولی نیست بلکه یک پرونده کامل است که باید بررسی دقیق و جامع صورت گیرد و اسناد و مدارک شما به درستی رویت شود و بعد به نظر قطعی رسید در غیر این صورت پرونده به خوبی جلو نمیرود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

قاعدتاً این امکان وجود دارد ولی برای اظهارنظر دقیق پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی البته اگر عین را به شما برنگردانده بلکه وجه ان را پرداخت کرده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر خیر زیرا نظر کارشناس 6 ماه اعتبار دارد و می بایست قیمت مبیع دوباره کارشناسی می شد ولی شما همان نظر کارشناس را قبول کردید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خسارت تاخیر تادیه به نرخ روز ( یوم الوصول ) محاسبه خواهد شد.