مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

با سلام
اینجانب بر علیه پیمانکار دادخواست خسارت عدم حسن انجام کار در دادگاه طرح نمودم که بعد از طی مراحل قانونی در نهایت پیمانکار محکوم قطعی به پرداخت خسارت شد و تقاضای اجرای حکم دادم که به علت عدم امکان مال از ایشان حکم جلب نامبرده را گرفتم آیا میتوانم بر علیه پیمانکار دادخواست خسارت تاخیر تادیه محکوم به داد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما ابتدا خسارات خود را دریافت کنید
تا بعد خسارتش هم بگیرید
قابل مطالبه است
چه باهم و چه جداگانه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر از ابتدا این کار را نکرده باشید باید دادخواست جداگانه ثبت کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

خسارت تاخیر از ازمان اجرای حکم محاسبه میشود

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلاماز تاریخ مطالبه خسارت تاخیر تادیه به شما تعلق می گیرد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه در دادخواست مطالبه نموده باشید تعلق خواهد گرفت در غیر اینصورت بعلت اینکه موضوع حکم قرار نگرفته و رای قطعی بر مبنای آن صادر نشده است قابلیت اجرایی نخواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه در دادخواست مطرح ننمودید باید مجزا مطالبه نمایید

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

تاخیر تادیه باید دردادخواست مطرح مینمودید. درغیر این صورت به موجب دادخواست مستقل از تاریخ مطالبه یا تقدیم دادخواست تاخیر تادیه تعلق خواهد گرفت

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر در دادخواست اولیه تاخیر تادیه را خواسته باشید ، همان کفایت می کند. اما اگر نخواسته بودید ، بله. می توانید دادخواست بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مطالبه خسارت نموده ایید خیر امکان ندارد چون اخذ خسارت از خسارت شرعا نادرست است

سيد سعيد  ضيابخش

جناب آقای سيد سعيد ضيابخش :

سلام
موضوع شما در محاکم محل اختلاف است و بنده در عمل نظرات مختلفی را دیدم
برخی عقیده دارنده چون اصل مبلغ خسارت است لذا مطالبه تاخیر تادیه آن خسارت بر خسارت محسوب شده و قابل مطالبه نیست ولیکن عده ای دیگر اعتقاد دارند در قانون ممنوعیتی برای مطالبه اینگونه خسارت وجود ندارد که نظریه مشورتی اداره حقوقی قوه قضاییه موید نظر اخیر است.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله ضرری ندارد