مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شعبه دادگاه عمومی حقوقی

با سلام
در پرونده ما (تقسیم ترکه) بعد از صدور حکم نهایی قاضی ، بیش از دو ماه طول کشید تا آن حکم به خواهان و خوانده ها ابلاغ شود.
سوال این است که آیا میشود بابت این تاخیر و عقب افتادن سیر پرونده از شعبه مربوطه‌ شکایت کنیم؟ و در صورت شکایت آیا امکان دریافت خسارت از عوامل مرتبط وجود دارد؟
(ضمنا در طول این دو ماه ما دو بار لایحه نوشتیم که اطاله وقت صورت نگیرد)

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می‌بایست ابتدا با مطالعه پرونده علت تاخیر در صدور رای را متوجه شوید آیا قصوری صورت گرفته یا خیر،این موضوع جنبه‌های مختلف دارد،
پیشنهاد می‌شود با توجه ابلاغ رای به طرفین دعوا مراحل قانونی بعدی را طی فرمایید.