مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام و عرض خسته نباشید بنده به جرم حمل مواد افتادم زندان 1 سال حبس وقتی اومدم مرخصی با خانومم مشاجره کردم اونم رفت خونه پدرش تا رفتم برشگردونم شرط گذاشتن که باید حق طلاق همراه یه تعهدنامه امضا کنم که کردم هیچ گونه کمبودی تو زندگی چه قانونی و چه عاطفی نداره مهریه هم داده شده نفقه و خونه ماشین الان نزدیک 4 ماهه رفته خونه پدرش پدرشم پشتش در اومده چون اموالم به نام زنمه ایا راهی هست که جلوی طلاق گرفتنش رو بگیرم خودم حتی سیگارم نمیکشم کوچک ترین بهانه ای برای طلاق پیدا نمیکنن

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مباحث کیفری شما مجزا از مباحث خانوادگی می‌باشد لذا هر کدام از این‌ها شرایط خاص قانونی خود را دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سامانه ثنا ثبتنام کنید خانو دادخواست طلاق داد در جلسه حاضر شوید و دفاع کنید
اکنون هم ابتدا اظهارنامه بدهید که به ایشان علاقه دارید و برگرده سر زندگیش و بعد دادخواست الزام به تمکین دهید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر وکالت طلاق محضری بلاعزل باشه که نمی‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر وکالت در اعمال حق طلاق بلا عزل باشد راهی نیست
مفاد وکالتنامه حایز اهمیت است

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. دادخواست الزام به تمکین بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با وجود وکالت بلاعزل بنظر خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکالت در طلاق داشته باشد می تواند اقدام کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر زوجه وکالت در طلاق داشته باشدمی‌تواند برای طلاق اقدام نماید در غیر این صورت خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
خود شما وکالت در طلاق به زوجه داده اید
و زوجه می تواند بدون حضور شما ، طلاق بگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حق طلاق با خانم است و شما نمی‌توانید از طلاق ممانعت نمائید.