مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست منع اشتغال زوجه

سلام و درود به وکلای عزیز
بنده همسرم مهریه اش رو از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشته و قراره یک چهارم حقوق من کسر بشه علی ایهاالحال ما علی رقم این مسئله با همسرم توی ک خونه زندگی میکنیم ولی رابطه ای با هم نداریم و مدت یک ماهه که همسرم توی یک سالن زیبایی (ارایشگاه زنانه) مشغول به کار شده از اونجایی که من شغل خوب وابرومندی دارم میتونم تقاضای منع اشتغال بدم و اینکه ایا تو این پروسه میتونم موفق بشم
ممنون از همه

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ارایشگری شغل بی آبرویی نیست خیر نمیتوانید مگر این شغل به خانواده اسیب بزنه

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شغل آرایشگری شغلی قانونی و دارای صلاحیت مشروع است مگر احراز تخلفی ضمن این شغل، اما در هر حال شما می‌توانید دادخواست ممانعت از اشتغال همسر مطرح نمایید به دلیل عسرو حرج در تمکین عام و خاص زوجه

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. توضیحات بیشتری نیاز است. در صورت وقوع شرایطی شاید بتوانید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر شغل آرایشگری شغلی است فاقد اوصافی است که ندنظرتان می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
خیر، اگر شغل خانم مورد غیر اخلاقی نداشته باشد امکان منع اشتغال وجود ندارد. آرایشگری مورد اخلاقی ندارد.

موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد اما این حق برای شما وجود دارد که درخواست بدهید هر شغلی مانع نمی‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر امکان ندارد
و دادخواست شما رد خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آرایشگری و اشتغال در سالن زیبایی برای یک خانم، یک شغل مناسب است و شما نمی‌توانید مانع از اشتغال همسرتان شوید.