مشاوره حقوقی رایگان - امکان دادخواست مجدد پس از رد دعوا

باسلام و درود. فردی بطرفیت اینجانب به استناد چک مسروقه و مجعول دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه چک مطرح نموده که چندی پیش سرقت همین چک اثبات و رای قطعی ان صادر گردید. حال اینجانب به استناد رای قطعی کیفری درخواست مختومه شدن پرونده حقوقی را خواستار شدم که شعبه رسیدگی کننده حقوقی مستkد به ماده 197 ق آ.د.م حکم به بی حقی خواهان صادر نموده. خواستم بدونم پس از قطعیت این رای آیا خواهان مجددا در شعبه دیگری میتواند علیه اینجانب اقامه دعوی نماید؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.خیر در صورت قطعیت رای نمی تواند کرد واگر چنین کرد به این رای استناد نمایید