مشاوره حقوقی رایگان - شرط استرداد مال امانی به انجام تسویه حساب

سلام و خسته نباشید. بطرفیت اینجانب با موضوع خیانت در امانت طرح دعوی شده دادیار نیز قرار جلب دادرسی صادر‌ کرده ، اما سوال اینکه شاکی موجر قرارداد اجاره نامه بوده و براساس آن مبلغی را بصورت رهن به وی سپرده بودم که به دلایل مختلف از تودیع آن سرباز میزند و در ادامه بجهت اینکه چند قلم کالا نزد من داشت تا بفروش برسانم و بنده بازگردانی آنها را مشروط به پرداخت مبلغ رهن نموده ام با طرح شکایت خیانت در امانت اقدام متقابل نموده. ایا اینکه استرداد اموال از ناحیه من مشروط به انجام تسویه حساب شده است قانونی است یا خیر ؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام طبق اصول فقهی بعضی فقها حرف شما را می پذیرند اما قانون خیر ......البته جای دفاع دارد تا به خیانت در امانت و زندان مجکوم نشوید ...بهتر است وکیل بگیرید