مشاوره حقوقی رایگان - کاغذ اوراقی

سلام من چند روز پیش موتور خریدم از یه بنده خدایی به اسم اوراقی یا همون مزایده ای بعد برا محکم کاری من از فروشنده یه قولنامه دستی هم گرفتم که امضا و اثر انگشت هم داره اما یه مشکلی هست اینه که آقا یه برگه ای به اسم مزایده ای آورده بود که شماره شاسی موتور با اونی که تو کاغذ بود هم خوانی نداشت و منم هم وقتی این موضوع رو گفتم بهش اون تو جواب بهم گفت که والا شب بوده و اشتباه شده ندیده منم گفتم ببر یه کاغذ اوراقی جدید براش بگیر با امضا و اثر انگشت و شماره شاسی درست
حالا به نظرتون چجوری کارم درسته یا بیشتر از اینم میتونم سفت بگیرم لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام به مشکل برمیخورید برای فروشنده اظهارنامه ارسال کنید و مشکل بوجود امده را توضیح بدهید و بنویسید درصورت عدم رفع مشکل علیه ایشان اعلام جرم میکنید