مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام و احترام. بنده شکایت نفقه کردم هم بصورت حقوقی و هم کیفری، همسرم شکایت الزام به تمکین کرده که تاریخش بعد از تاریخ شکایت نفقه بنده است. اگر محکوم به تمکین بشم و اجراییه برام بیاد میتونم تا زمانی که نفقه معوقه رو پرداخت نکرده از رفتن امتناع کنم و در این صورت ناشزه نمیشم؟ و باید در جلسه اعلام کنم که نفقه معوقه رو باید پرداخت کنه تا تمکین کنم؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.در هر صورت مکلف به تمکین هستید مگر عذری موجه برای عدم تمکین داشته باشید.مثل خوف و ترس جانی ونداشتن امنیت.در هر صورت برای بهره مندی ازمشاوره تلفنی می توانید تماس حاصل کنید.09128889189

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
خیر این دفاع موثر نیست