مشاوره حقوقی رایگان - خرید سهم شریک در سرقفلی

با سلام خدمت کارشناسان محترم و تشکر فراوان از وقتی که صرف پاسخگویی می نمایید .
بنده مالک ملک تجاری هستم که سرقفلی آن توسط مالک قبلی واگذار شده بود و مالک سرقفلی فوت و بنده از وراث بجز احدی از آنها سهمی الارث سرقفلی را خریداری کرده. و الان علاوه بر ملکیت مالک بیش از 5دانگ سرقفلی نیز می باشم .
حال سوال من از شما بزرگواران این است ورثه ای که سهم خود را نفروخته کماکان نه حاضر به اجاره دادن مغازه نه فروش نه خرید است. اگر من شکایت کنم و تقاضای خرید سهم ایشان را بدهم بنا به نیاز شخصی (با توجه به اینکه 3سال است بیکار هستم و منبع درآمدی ندارم ) یا بعنوان تعیین تکلیف ملک . ( هرکدام که زودتر منتج به نتیجه شود ) آیا مزایده برگزار می شود یا فقط قیمت کارشناسی ؟ اگر مزایده باشد آیا کل مبلغ را باید واریز نمایم یا فقط سهم ایشان را ؟؟؟
تشکر مجدد از صبر و محبت شما

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام اگر دادگاه بپذیرد جکم تخلیه صادر میشود و فقط سهم ایشان را باید بپردازید