مشاوره حقوقی رایگان - سند صلح رسمی

سند صلح زمینی که در دفتر اسناد رسمی حدود ٤٥ سال قبل تنظیم شده. بین دو نفرصلح شده و موجوده.
اما زمین سند رسمی نداشته. و برای زمین هفت سال قبل برای اولین بار تازه سند درخواست و صادر شده .
سوال : چطور زمینی که هیچ سند رسمی نداشته سند صلح در دفتر خانه اسناد رسمی برایش ٤٥ سال قبل تنظیم شده ? مگر برای تنظیم سند صلح بین دو نفر برای ملک وزمین داشتن سندرسمی اجباری نیست ?

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

معلوم نیست از دفترخانه مربوطه سوال کنید غیر قانونی بوده
بلی درست می فرمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سند اصلاحات ارضی ویا نسق هم باشد امکانپذیر است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید عرض شود که پرونده های ملکی فرقی هم ندارد چه راضی باشد و چه باغات و آپارتمان ها به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما به راه حل قطعی و نهایی برسید پروسه رسیدگی
و پیچیدگی های خود را دارد چرا که ابعاد مسائل ملکی گسترده است و نمی‌توان بدون رویت اسناد و مدارک جواب قطعی و کامل داد و اشتباه در پرونده های ملکی چه کیفری باشد و چه حقوقی و چه بخواهیم دفاع کنیم و یا دادخواست دهیم ممکن است نتایج مطلوبی به همراه نداشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زمین دارای پلاک ثبتی بوده است و
احتمالا سند مالکیت قدیمی وجود داشته است بنچاق ، سند اصلاحات اراضی ، افراز نامه رسمی و ...

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

چگونگی تنظیم سند را به دفترخانه صادر کننده سند مراجعه و از مفاد آن مطلع شوید