مشاوره حقوقی رایگان - ملک باغ

سلام خسته نباشید عرض میکنم،
مادرم یک باغ داشتن که خیلی سال پیش تقسیم کردن باغمون یه حد و حدودی گذاشتن که اون طرف حدود مال خودشون آب میبردن (داییم )که میچسبد به باغ ما ، در طی سالها با بیل اقدام به اضافه کردن خاک توسط داییم شده ( منظور اضافه کردن به متراژ زمین که امروز باغ داییم خیلی بزرگتر شده وحداقل 500متر از زمین ما بزرگتره منظور در طول چندین سال دزدی کرده انگار ومتراژ هم نگذاشتن که مثلا مال ما این قدر هست و سنتی توسط شورا تقسیم شده حالا اون میگه این درسته ودرست تقسیم شده وطرف دیگه این هست که این دزدی هاش رو گردن نمیگیرد منظور اضافه کردن متراژ ودرطول چندین سال که چیزی نگفتن مادر وپدرم آدم ساده ای بودن وهیچی نمیدونستن حالا الان به مشکل خوردیم ممنون میشم پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام اگر در تقسیم نامه حدو حدود پ متراژ باشه امکان شکایت هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بای تقسیم‌نامه مورد بررسی قرار بگیرداگر حدود مشخص باشد بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک مربوطه به تقسیم نامه و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام باید تقسیم نامه مورد بررسی قرار گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت نمایید
و درخواست ‌کارشناسی نمایید