مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی گونه

باسلام. لطفا بفرمایید دیه شکستگی های کف کاسه چشمی چپ و دیوار های قدامی وخارجی سینوس فکی چپ قوس گونه ای چپ که همه یک فقره منقله درهفته بهمن 1402 انجام گرفته چقدر دیه تعلق می‌گیرد؟ باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما دیه مشخص ندارد می‌بایست پزشکی قانونی معاینه نماید و با توجه به آسیب درصد را مشخص کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع را به صورت کتبی با سازمان نظام وظیفه عمومی در میان بگذارید تا در کمیسیون مربوطه بررسی و اظهار نظر گرددموضوع را به صورت کتبی با سازمان نظام وظیفه عمومی در میان بگذارید تا در کمیسیون مربوطه بررسی و اظهار نظر گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان دیه بستگی به نظریه قطعی پزشکی قانونی دارد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نوع صدمات و جراحات توسط پزشکی قانونی تعیین و دیه آن توسط دادگاه تعیین و توسط اجرای احکام کیفری محاسبه می‌شود.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام پزشکی فانونی تعیین میکند