مشاوره حقوقی رایگان - پست سازمانی

باسلام بنده کارشناس بهداشت وکارشناس ارشد آموزش بهداشت هستم با20سال سابقه خدمت.تقاضای پست مسئول پایگاه راکردم وگفتندکه این پست به کارشناس ماما داده میشود و به بهداشت نمیشود داد.حال سوال من این است در صورتی که درچارت سازمانی یک کارشناس بهداشت میتواند مسئول مرکز بهداشت شهرستان واستان و مسئول واحدهای ستادی باشدکه جمعیت زیادی تحت نظر دارد بشود اما نمیتواند مسئول پایگاه باشد؟درهمان پست های سازمانی نوشته تمامی پست های مسئول واحدبایدبهداشت عمومی بایدباشد ولی درتبریز به ماما داده شده و نیروهای واحدهای ستادی بازهم قیدشده بهداشت باشند ولی ماماهستند و حتی ناظرین گفته شدا بایدبهداشت باشندولی بازهم به ماماداده شده.چطور این امر میشود ولی مسئول واحدنمیشود.واقعاتقسیم بندی پست ها ایراد دارد یا به من دروغ میگویند.باوزارت بهداشت تماس گرفتم جوابی ندادند وگفتند از دانشگاه بپرسید. دانشگاه هم که استناد میکند به پست های سازمانی.من واقعانمیدانم به کجاشکایت کنم لطفاراهنمایی کنید.ممنون

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام از طریق اداره کار گزینی مربوطه پیگیری کنید اگر نتیجه خوبی نگرفتی به دیوان عدالت اداری اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع را از طریق ارگان مربوطه پیگیری شکایت‌های لازم را به عمل بیاورید و در صورت عدم پاسخ از طریق مرجع محترم دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از نهاد مربوطه پیگیر باشید.